DD&H Projecten

DD&H Projecten is ontstaan in 1999 uit het samenvoegen van een 4-tal montagebedrijven van systeemplafonds. Na enige jaren afzonderlijk actief te zijn geweest als montagebedrijf in systeemplafonds is er al snel voor gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Het samenvoegen van drie van bovengenoemde vier montagebedrijven in een V.O.F. vond plaats en er werd een nieuwe naam bedacht: DD&H Projecten.
De letters in de naam DD&H Projecten zijn de eerste letters van de achternamen van de eigenaren van de toenmalige montagebedrijven.

John Does en Rob Vogelaar vormen nu de huidige directie van DD&H Projecten, met een nieuwe visie proberen zij in te springen op de roerige markt van deze tijd, bijvoorbeeld door mee te denken met de klant hoe te besparen op de verbouwingskosten en het hergebruik van diverse materialen. Dit kan voor een flinke besparing zorgen en is daarnaast milieuvriendelijk.

DD&H Projecten houdt zich bezig met projecten waarin niet alleen systeemplafonds worden verkocht maar ook een eigen lijn systeemwanden, vloerafwerkingen, verlichtingen, E-installatie’s, W-installatie’s, schilderwerken etc. Een totale inrichting van gebouw tot en met de werkplek.
Vakmanschap hand in hand met kwaliteit

Vakmanschap hand in hand met kwaliteit

Bij DD&H Projecten gaan we voor kwaliteit, wij zorgen dat uw wensen en ideeën met ons vakmanschap werkelijkheid worden. Geen mitsen of maren wij zorgen er gewoon voor dat wat u heeft gevraagd ook wordt gerealiseerd zo simpel is het. Bent u op zoek naar vakmensen, dan bent u bij DD&H op het juiste adres.
DD&H Projecten de beste keus

DD&H Projecten de beste keus

Twijfeld u misschien of DD&H Projecten de juiste keus voor uw project is? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u overtuigen waarom DD&H Projecten de juiste keus voor uw project is. Wij leveren de kwaliteit en service waarnaar uw opzoek bent.

WORDT OOK ONZE KLANT!